Навіщо потрібний термозахисний спрей для волосся?

Укладання волосся для сучасної жінки – повсякденна буденність. Використовуються для цього фени, плойки, праски, термобігуді та інші прилади. Але регулярна дія високих температур не може не позначитися на стані волосся.


Нагрівальні прилади для укладання нагріваються до 95-170 °C. Вже при 130 ° C відбувається ушкодження волосся. Їх пігменти втрачають колір, руйнуються білки кератину, що надають волоссю еластичність, травмується зовнішня кутикула, випаровується волога зсередини волосся, залишаючи їх неживим. При регулярних укладаннях волосся втрачає свою красу, стає сухим, тьмяним, ламким.

Захист волосся при гарячому укладанні

Щоб нейтралізувати шкідливий вплив високої температури на волосся під час укладання, були створені спеціальні термозахисні засоби для волосся. Вони виробляються в різних формах, але найзручніші у використанні – це спрей Thermal Protection Infudra Nourishing Aqua Mineral та Thermal Protection Egomania Kernox.


Термозахисні засоби створюють навколо кожного волосся найтонший захисний шар, що обволікає, що запобігає втрати вологи. До складу їх входять вітаміни, абіссінська олія, екстракт примули вечірньої, олія виноградних кісточок, марокканського аргано, гідролізований кератин та інші компоненти, що зміцнюють і зволожують волосся, що роблять його більш красивим і доглянутим. А ось спирту у складі якісного термозахисного засобу не повинно бути. Він навпаки сприяє висушенню волосся, його ламкості та перерізу та посилює проблеми.

Як користуватися термозахисним спреєм

Спреї відносяться до незмивних термозахисних засобів. Вони дуже ефективні, адже залишаються на волоссі і захищають його від шкідливого впливу тривалий час. Термозахист наноситься тільки на чисте волосся.

  1. Для початку потрібно вимити голову та підсушити рушником. Волосся має бути вологим, але не надто мокрим.
  2. Далі потрібно розпорошити спрей рівномірно по всій довжині волосся, з відстані 15 см від голови.
  3. Потім можна скористатися феном, праскою, плойкою, формуючи зачіску.
  4. Завершальний етап – зафіксувати укладання.

Який би термозахисний спрей для волосся Ви не вибрали - Аква Мінерал або Егоманія, вони забезпечать Вам вигляд здорового, природно красивого волосся, яке знаходиться під надійним захистом від впливу температур.

Поради: Засоби догляду за волоссям варто вибирати з однієї серії, одного виробника. І тут вони доповнюють дію одне одного, підвищуючи загальну ефективність. Для термозахисного догляду рекомендуємо використовувати всю лінійку Infudra Nourishing від Aqua Mineral або Thermal Protection від Egomania Kernox. Щоб мінімізувати вплив високих температур на волосся, слід використовувати щадні прилади для укладання з керамічним покриттям.

Термозахисні спреї для волосся рекомендується застосовувати не тільки перед сушінням та укладанням, але і спекотним літом, і холодною зимою! Ультрафіолетові промені палючого сонця, сухе повітря і мороз також висушують волосся, що призводить до їх ламкості та втрати краси.

  • Навіщо потрібний термозахисний спрей для волосся?